Nicole Schrage

Wie ben ik, hoe werk ik en wat inspireert mij?

Al ruim 25 jaar help ik als interim communicatiemanager/-adviseur of als extern consultant organisaties en mensen hun communicatie te versterken en zorg voor betrokkenheid en actieve participatie van mensen in de organisatie.

Ik bedenk en realiseer oplossingen die werken omdat ik ze altijd verbind met wat er al is in de organisatie. Ik ben realistisch en weet wat met communicatie wel en niet bereikt kan worden. Ik zoek naar balans tussen korte en lange termijn. Samenwerking is voor mij vanzelfsprekend, of het nu om communicatiecollega’s, directie, (verander)managers, HR of andere organisatiedisciplines gaat.

Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat het echte verhaal is, in welke context speelt het communicatievraagstuk zich af? Ik luister, vraag, onderzoek, breng samen en zorg dat gedaan wordt wat nodig is. Ik combineer praktijkervaring met up-to-date kennis van communicatie, organisatieontwikkeling en verandermanagement en met de vaardigheden voor teamontwikkeling, faciliteren bijeenkomsten, begeleiden dialogen, trainingen persoonlijke communicatie.

Inspiratie:
Appreciative Inquiry en Theory U
Triade Model en Communication Escalator Model
Sociale- en Organisatiepsychologie, Positieve Psychologie
Oosterse filosofie en Ethiek in organisaties
Intervisie met andere professionals zowel binnen als buiten het vakgebied communicatie

Lid van:
De beroepsvereniging voor organisatiekundigen en –adviseurs: www.ooa.nl
De beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals: www.logeion.nl

Kennismaken?
Bel of mail mij voor een afspraak.