In de communicatie tussen mensen, tussen teams en op organisatieniveau gaat nog veel mis. Vaak is niet duidelijk waar het mis gaat en daar kan ik helpen. Door uit te zoeken wat er niet goed gaat maar ook wat er juist wél goed gaat. En vervolgens te zorgen voor verbeteringen en veranderingen. Of het nu om mensen, processen, structuur, middelen of een combinatie gaat.

Ik geloof in organisatieontwikkeling door communicatieontwikkeling. Daarom bouw ik graag mee aan een communicatieve organisatie door de ontwikkeling van effectieve communicatie en communicatievaardige mensen.
Ik help bij het inrichten van betere communicatieprocessen, optimaliseren van de communicatiestructuur en ontwikkelen van communicatiemiddelen. Ik help, adviseer, train en mentor mensen in organisaties die direct en indirect te maken hebben met communicatievraagstukken en communicatie als vaardigheid.

Snel naar een aantal praktijkvoorbeelden?
Verandercommunicatie
Professionaliseren van de communicatie
Leiderschaps- en lijncommunicatie
Mentoring & training

Eerst verder lezen?

Lees meer

Wie ben ik, hoe werk ik en wat inspireert mij?

Al ruim 25 jaar help ik als interim communicatiemanager/-adviseur of als extern consultant organisaties en mensen hun communicatie te versterken. Nieuwsgierigheid is een van mijn belangrijkste drijfveren. Begrijpen waarom communicatie zo gaat in de organisatie is de basis voor verandering en verbetering. Hoe kan het dat…? Wat maakt dat het zo is?

Lees meer

Een aantal praktijkvoorbeelden

Leiderschaps- en lijncommunicatie


Hoe ik in organisaties kan helpen met effectievere leiderschapscommunicatie/lijncommunicatie.

Mentoring & Training


Hoe ik communicatiemedewerkers adviseer en begeleid.


Voor welke organisaties heb ik gewerkt en welke ervaringen neem ik mee in mijn werk en samenwerking?

Ik heb de communicatie versterkt in en van kleinere (250) en grote organisaties (50.000), profit en non-profit, nationaal en internationaal. Voor korte tijd of langere periode. Van een beperkt aantal uren per week tot een volledige werkweek.

Lees meer

Meer weten over het versterken van de communicatie van organisaties en mensen?

Een vraag of op zoek naar advies zonder dat je meteen ergens aan vast zit? Stuur me een bericht, bel me of vul het contactformulier in.

    Alexiastraat 18, 6031 DD Nederweert | KvK 17216742 | BTW NL001237550B51